pühapäev, 28. detsember 2008

Lihapirukad ja kohupiimasaiad





Alustan sellest, et tegin kodus kihilist pärmitainast... jõululaupäeval. Sellel kõige kiiremal päeval on just minul vaja teha kihilist pärmitainast, eks. Kuid ma ei kahetse. Ma usun, et teised samuti mitte :D Igal juhul ei oska seletada, kuidas see imetegu käib, kuid kui vaja võin näidata! Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis ma praegu küll ei viitsi tehnoloogiat lahti seletada, et kuhu pöörata ja kauaks külmkappi panin.
Nagu juba mainisin tegin lihapirukaid. Küpsetasin hakkliha maitseainega ahjus väheses vees ära, panin köögikombaini, kus lasin peeneks, lisasin sibula, mida ootas sama saatus. Oligi pirukatäidis valmis.
Magusa täidise tegin pakist kohupiimast, suhkrust, vaniljesuhkrust ning suurtest rosinatest.
Ei oskagi muud lisada. Teil tuleb nüüd järgi teha. Või nõuda, et ma jälle teeksin ja külla kutsuksin, kui juhtub pirukaisu tekkima :)

Kommentaare ei ole: